De temperatuur op 19 april 1922 lag tussen 4,4 °C en 14,1 °C en was gemiddeld 9,3 °C. Er was 12,6 uur zonneschijn (89%). De gemiddelde windsnelheid was 4 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten. Bron: KNMI
Van 9 september 1918 tot 18 september 1922 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck I met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
Van 19 september 1922 tot 4 augustus 1925 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck II met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
15 februari » In Den Haag wordt het Internationaal Gerechtshof - gevestigd in het Vredespaleis - geopend.
16 februari » Het Rotterdams Nieuwsblad begint als eerste dagblad met een strip, Nieuwe Oostersche Sprookjes, van de hand van Henk Backer.
3 april » Jozef Stalin wordt de eerste secretaris-generaal van de Communistische Partij van de Sovjet-Unie.
12 september » Opening van het Stade Marcel Picot in de Franse stad Tomblaine.
26 november » Howard Carter en Lord Carnarvon betreden de tombe van de Egyptische farao Toetanchamon.
30 december » Lenin sticht de Unie van Socialistische Sovjet-Republieken.
Dag van overlijden 8 mei 2009
De temperatuur op 8 mei 2009 lag tussen 7,9 °C en 17,7 °C en was gemiddeld 12,0 °C. Er was 1,5 mm neerslag gedurende 0.5 uur. Er was 7,4 uur zonneschijn (48%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. Bron: KNMI
Van donderdag 22 februari 2007 tot donderdag 14 oktober 2010 was er in Nederland het kabinet Balkenende IV met als eerste minister Mr.dr. J.P. Balkenende (CDA).
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Nel Pannekoek, "Kwartierstaat Rene Charles Stoevelaar", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-rene-charles-stoevelaar/I2241.php : benaderd 31 oktober 2024), "Kaatje Lena de Vlieger (1922-2009)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.