Kwartierstaat Mulders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 6.111 - 6.120 van 6.121:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Geertruida Baauw (overleden in 1963), een kind van Huibert Cornelis Baauw en Antonia van Wijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Hendrika van Toorn (overleden in 1963), een kind van Cornelis van Toorn en Hendrika Stap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelof van Dijken (overleden in 1964), een kind van Lammert van Dijken en Hinderina Dijkema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Louisa Cecilia Muller (overleden in 1965), een kind van Jacobus Alphonsus Muller en Maria Catharina van Belle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Rosalia Muller (overleden in 1966), een kind van Jacobus Alphonsus Muller en Maria Catharina van Belle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mechelina Rijnberk (overleden in 1966), een kind van Jan Willem Rijnberk en Willemina Clasina van Ingen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsberta Johanna van Meeteren (overleden in 1966), een kind van Dirk Martinus van Meeteren en Maria Havelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Gidding (overleden in 1967), een kind van Jan Willem Gidding en Hendrika van Brakel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Gidding (overleden in 1967), een kind van Jan Willem Gidding en Hendrika van Brakel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berta van Sandijk (overleden in 1967), een kind van Johannes van Sandijk en Cornelia Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.