Kwartierstaat Mulders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 46:

Hendrik Groot Wassink is overleden op 6 april 1886 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Willem Gustaaf Frederik Thien is geboren op 21 juli 1886 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Theodorus Marinus Thien is geboren op 20 mei 1888 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Anna Ottolina Thien is geboren op 4 mei 1891 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Anthonie Wilhelm Hendrikus Thien en Johanna Cornelia Groot Wassink zijn getrouwd op 10 februari 1905 in Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Margaretha Stephana Johanna Thien is geboren op 16 juni 1905 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Maria Wilhelmina Liebrand is geboren op 15 juni 1907 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johannes Jozephus Thien is geboren op 29 mei 1909 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hermanus Wilhelmus Elshof en Johanna Theodora ten Eikelder zijn getrouwd op 24 mei 1916 in Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Aleida Wilting is overleden op 30 april 1924 te Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.