Genealogie Sevinga » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 261.511 - 261.520 van 261.534:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kornelis Heemstra (overleden in 1967), een kind van Dirk Klaas HEEMSTRA en Barteldina Jans KREMER, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Nagel (overleden in 1967), een kind van Jan Hendriks NAGEL en Antje Willems KERKSTRA, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Arend de Vries (overleden in 1967), een kind van Berend Johannes de VRIES en Margaretha Arents van WIJK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Boukje Nagel (overleden in 1967), een kind van Hendrik Hendriks Ernst Leentjes NAGEL en Etje Jans HOLTROP, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Visser (overleden in 1967), een kind van Jentje Jans VISSER en Wipke (Weijts) van der WOUDE, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Siewert Hilbrand Baar (overleden in 1967), een kind van Albert Siewerts BAAR en Anna Hilbrands SMIT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Kuipers (overleden in 1967), een kind van Roelof KUIPERS en Annechien HOVIUS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Immigje de Haan (overleden in 1967), een kind van Jolle Jelles de HAAN en Klaaske Sytzes BRANDENBURG, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Gorter (overleden in 1967), een kind van Willem Kornelis GORTER en Trijntje Jans TIELKENS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik van der Veen (overleden in 1967), een kind van Klaas Wobbes van der VEEN en Martje (Hindriks) van der VELDE, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.