Kwartierstaat Johan Willem Mulder » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 300:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietje de Haan (geboren in 1830), een kind van Derk Pieters Haan en Grietje Willems Buurke, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Geertje Haan

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Kloosterman (geboren in 1830), een kind van Jan Wiltjes Kloosterman en Anje Jans Bomers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anje Geerts Veldthuis (overleden in 1831), een kind van Geert Jans veldthuis en Martje Klaassens Klatter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jakob Boer (geboren in 1831), een kind van Arent Klasens Boer en Janna Jakobs Brink, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Geertruida Boer

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anje Veldthuis (geboren in 1831), een kind van Geert Jans veldthuis en Martje Klaassens Klatter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frouke Luchtenberg (geboren in 1832), een kind van Pieter Pieters Luchtenberg en Wilhelmina Pieters Elbers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lijsbert van der Leest (geboren in 1832), een kind van Harm Jacobs van der Leest en Grietje dijkstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Veldthuis (geboren in 1832), een kind van Geert Jans veldthuis en Martje Klaassens Klatter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hindrik Jans Kloosterman (overleden in 1832), een kind van Jan Wiltjes Kloosterman en Anje Jans Bomers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hindrik Kloosterman (geboren in 1832), een kind van Jan Wiltjes Kloosterman en Anje Jans Bomers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.