Kwartierstaat Fred Bakema

Foto van Corien Radstok
De publicatie Kwartierstaat Fred Bakema is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.927 personen. Vanwege privacy zijn 8 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 19 maart 2023.


Dit is de kwartierstaat van mijn partner.
Een aantal gegevens over de personen in deze kwartierstaat staan al op internet. Deze gegevens heb ik (natuurlijk) ook verzameld. Ik heb geprobeerd in deze publicatie alleen die personen te vermelden, waarvan ik minstens één akte zelf gezien heb, tenzij de samenhang zou verdwijnen. De publicatie bevat alleen basisgegevens. Bent u geinteresseerd in meer informatie over een of meer personen , stuur me dan een bericht.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!