Kwartierstaat en stamreeksen 'van Ooik' + 'van Leuverden' + 'Kruimer' » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 147:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elisabeth van Ooik (1872-1923) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elisabeth van Ooik.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aaltje Schoeman (1872-1953) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aaltje Schoeman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Magrijn (1873-1932) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Magrijn.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem van Ojik (1874-1955) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem van Ojik.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Boers (1874-1957) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Boers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Ertman (1874-1963) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Ertman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacoba van Ooik (1875-1953) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacoba van Ooik.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrika van der Horst (1875-1957) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrika van der Horst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lambertje Kruimer (1876-1910) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lambertje Kruimer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter van Ooik (1876-1955) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter van Ooik.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.