Kwartierstaat Berend Deuzeman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 68:

Hendrik Jan Gerrit Snijders is geboren op 6 juli 1894 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik van der Graaf is geboren op 16 maart 1895 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bernard Gerhard Smit en Margaretha Zeggelink zijn getrouwd op 13 september 1895 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Karel Jan Snijders is geboren op 4 augustus 1897 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aleida ter Hofte is geboren op 20 februari 1899 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Akke ter Hofte is geboren op 1 april 1900 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Abraham Wagelaar en Vroukje Cornelisdr Hameka zijn getrouwd op 16 juni 1904 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Bosselaar en Roelofje Kragt zijn getrouwd op 27 april 1905 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johan Barend Siemerink en Arendina Kragt zijn getrouwd op 20 augustus 1908 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Berend Deuzeman en Marrigje Alberts zijn getrouwd op 27 juli 1911 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.