Kwartierstaat Annemarie Kosters » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 136:

Wilhelmus van Meirhem en Laurentia Cornelissen zijn getrouwd op 29 mei 1655 in Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Elisabetha Joosten van Lil is geboren op 17 september 1655 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Hendrixke Jacob van Iersel is geboren op 2 april 1656 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Joannes Matthijssen van Meirhem en Cornelia Cornelissen Schoenmakers zijn getrouwd op 23 mei 1656 in Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Cornelius van Meirhem is geboren op 13 februari 1657 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Wilhelmus van Meirhem en Anna Margareta Botterschot zijn getrouwd op 23 februari 1658 in Kalmthout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Kalmthout » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Mathias Servatius van Meirhem is overleden op 2 september 1659 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Begraafakten (DTB).

Bekijk suggestie

Bartholomeus Matthias van Meirhem en Maria Adriaenssen Rams zijn getrouwd op 6 april 1660 in Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Adrianus Jacobus van Iersel is geboren op 8 oktober 1662 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Andreas Jacobus van Iersel is geboren op 22 december 1664 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.