Kwartierstaat Annemarie Kosters » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 35:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Jansen (1894-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Jansen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriana de Laat (1895-1973) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriana de Laat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wilhelmus de Laat (1895-1974) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wilhelmus de Laat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Arnoud de Brouwer (1896-1980) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Arnoud de Brouwer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elisabeth de Laat (1898-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elisabeth de Laat.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Johanna Koster (1899-1980) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Johanna Koster.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Wilhelmina Grotenbreg (1899-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Wilhelmina Grotenbreg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elisabeth Erven (1900-1993) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elisabeth Erven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes van der Horst (1901-1940) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes van der Horst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wilhelmina de Laat (1903-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wilhelmina de Laat.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.