More like a forest than a tree! » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 147:

Wilhelmina Cristina DE ROY is overleden op 8 november 1810 te Loon op Zand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Loon op Zand » 18 register van overledenen en begravenen 1806-1810 (Nederduits-gereformeerd).

Bekijk suggestie

Peter DE KOK is geboren op 10 september 1822 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Marie Leocadie Ghislaine VAN OLDENEEL TOT OLDENZEEL is geboren op 22 april 1831 te Oosterhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oosterhout » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Jan Francis MUTSAERTS is geboren op 23 juli 1833 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Johanna Hendrika HEERE is geboren op 21 mei 1834 te Raamsdonk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Raamsdonk » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Arnoldus Florentius Josephus INGEN HOUSZ en Maria Anna Barbara BRONSGEEST zijn getrouwd op 2 augustus 1838 in Oosterhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oosterhout » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Willem Joseph Ghislain VAN OLDENEEL TOT OLDENZEEL is geboren op 29 augustus 1839 te Oosterhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oosterhout » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Josephina Maria Beatrix van Erven is geboren op 16 november 1841 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Allard Philip Reinier Carel van der Borch van Verwolde is geboren op 1 februari 1842 te Oosterhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oosterhout » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Maria Johanna Anna MUTSAERS is geboren op 24 januari 1847 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.