More like a forest than a tree! » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 24.441 - 24.448 van 24.448:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Geertruda van Schaijk (overleden in 1968), een kind van Johannes VAN SCHAIJK en Antonia VAN DER BURGT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeente Venray, gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Maria Josephina Kersten (overleden in 1969), een kind van Christiaan KERSTEN en Anna Catharina THIJSSEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeente Venray, gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Vullings (overleden in 1969), een kind van Jan VULLINGS en Hendrika GOMMANS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leonardus Marinus Timmermans (overleden in 1969), een kind van Marinus TIMMERMANS en Helena Maria NETTEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Hendrika Kleuskens (overleden in 1969), een kind van Pieter Jan KLEUSKENS en Anna Maria VAN DE VEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Huberta Timmermans (overleden in 1969), een kind van Gerardus Hubertus TIMMERMANS en Maria Allegonda HOLLA, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeente Venray, gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Catharina Keiren (overleden in 1970), een kind van Jacobus KEIREN en Petronella ZEGERS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeente Venray, gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Dorothea Joosten (overleden in 1970), een kind van Willem JOOSTEN en Adriana VAN DAAL, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.