In Cruce Salus » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 98:

Jacob Kats is overleden op 4 februari 1799 te Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Adriana Catharina van den Berg is geboren op 24 oktober 1800 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Klundert.

Bekijk suggestie

Francijna Tielemans is geboren op 30 mei 1801 te Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Ulrich Lutti en Jenneke Rongen zijn getrouwd op 5 juli 1801 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Jan van Drunen en Cornelia Kats zijn getrouwd op 3 april 1813 in Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Leonard den Houter is geboren op 3 januari 1819 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Abraham Kats en Adriana Catharina van den Berg zijn getrouwd op 6 mei 1820 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Barend den Houter is geboren op 5 maart 1823 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Antonie Kats en Francijna Tielemans zijn getrouwd op 14 februari 1825 in Fijnaart en Heijningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart en Heijningen » Burgerlijke stand van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Olivier Hoek is overleden op 11 april 1829 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Overlijdensregister 1829-1832.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.