De temperatuur op 17 juni 1985 lag tussen 6,2 °C en 18,2 °C en was gemiddeld 12,4 °C. Er was 10,9 uur zonneschijn (65%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het west-noord-westen. Bron: KNMI
27 februari » Het Nederlands voetbalelftal loopt Cyprus met 7-1 onder de voet in de WK-kwalificatiereeks. Wim Kieft en Dick Schoenaker scoren beiden twee keer voor Oranje.
11 mei » Bij een voetbalwedstrijd tussen Bradford City en Lincoln City vinden 56 mensen de dood door brand op de tribunes.
14 mei » Het Nederlands voetbalelftal behoudt kans op deelname aan het WK voetbal 1986 door in Boedapest met 1-0 te winnen van Hongarije. Rob de Wit maakt het enige doelpunt voor Oranje.
6 juni » FC Utrecht wint voor de eerste keer in de clubgeschiedenis de KNVB-beker. Op eigen veld is de ploeg met 1-0 te sterk voor Helmond Sport. John van Loen maakt in de verlenging het enige doelpunt van de wedstrijd.
14 juni » Ondertekening van de Verdragen van Schengen door de regeringsleiders van België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.
12 augustus » Japan Airlines-vlucht 123, een Boeing 747 van Japan Airlines verongelukt op de berg Takamagahara. De ramp kost 520 mensen het leven.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Jan Hendriks, "Hendriks Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/hendriks-family-tree/P1201.php : benaderd 10 mei 2025), "Ray Clement SWABY (1906-1985)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.