Stamboom Heere(n) (Nrd Hollandse kuststreek) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 81 - 87 van 87:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elza Hilbers (1954-2001) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elza Hilbers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Peter van Born (1956-2008) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Peter van Born.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacqueline Blom (1962-2010) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacqueline Blom.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lana Zentveld (1993-1995) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lana Zentveld.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacob van Dijk (????-1984) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacob van Dijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Regina Bachmann (????-2011) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Regina Bachmann.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Joke Rijkers (????-2014) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Joke Rijkers.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.