Groningse doopsgezinden » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 12.959:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerard Thiens (geboren in 1698), een kind van Jeremias Thiens en Anna Middelkoop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Claas (geboren in 1699), een kind van Cornelis Clasen Bolt en Gesina Meijers, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Nicolaus Bolt

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan (geboren in 1699), een kind van Rudolph Emmen en Etta Catharina Werumeus, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaus (geboren in 1699), een kind van Cornelis Willems Oudeman en Frouke Schenckius, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jeremias Thiens (geboren in 1700), een kind van Jeremias Thiens en Anna Middelkoop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham Thiens (geboren in 1701), een kind van Jeremias Thiens en Anna Middelkoop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hero Jan (geboren in 1702), een kind van Rudolph Emmen en Etta Catharina Werumeus, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margareta (geboren in 1702), een kind van Jurjen Swijghman en Geesjen Themmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hubartus Simon (geboren in 1703), een kind van Heino Hermannus Brucherus en Ida Brugman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham Thiens (geboren in 1704), een kind van Jeremias Thiens en Anna Middelkoop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.