Gezinsreconstructies gemeente Vessem, Wintelre & Knegsel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 99:

Simon van Luijt en Elisabeth Tegenbosch zijn getrouwd op 6 juli 1807 in Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Johannes van Luijt is geboren op 11 mei 1809 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Elisabeth Tegenbosch is overleden op 21 juni 1810 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Thomas Maas is overleden op 21 februari 1813 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Overlijdensregister 1811-1815.

Bekijk suggestie

Adrianus Jansen is overleden op 6 april 1813 te Putte. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Putte » Overlijdensregister 1811-1852.

Bekijk suggestie

Johannes Annee is overleden op 23 februari 1814 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Begraafakten (DTB).

Bekijk suggestie

Johannes Annee is overleden op 23 februari 1814 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Bernardus Donkers en Johanna van den Broek zijn getrouwd op 28 april 1816 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Huwelijksakten (BS).

Bekijk suggestie

Bernardus Donkers en Johanna van den Broek zijn getrouwd op 28 april 1816 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Adrianus Gerardus van Eersel en Petronella Vermeulen zijn getrouwd op 24 juni 1816 in Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Burgerlijke stand van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.