De temperatuur op 19 maart 1958 lag tussen -1.7 °C en 2,2 °C en was gemiddeld 0.2 °C. Er was 1,0 uur zonneschijn (8%). Het was half tot zwaar bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-oosten. Bron: KNMI
18 februari » Zwemster Dawn Fraser uit Australië brengt in Melbourne het wereldrecord op de 100 meter vrije slag op 1.01,5.
2 augustus » Zeezender Radio Mercur begint met haar officiële programma's.
12 september » Jack Kilby presenteert de eerste werkende geïntegreerde schakeling, maar verliest het patent 11 jaar later aan Robert Noyce.
14 september » De twee raketten die ontwikkeld zijn door de Duitse ingenieur Ernst Mohr, bereiken de bovenste delen van de atmosfeer.
17 september » De eerste aflevering van Pipo de Clown verschijnt op de Nederlandse televisie.
31 oktober » Definitief einde Gooische Stoomtram.
Dag van begraven 21 maart 1958
De temperatuur op 21 maart 1958 lag tussen -4.5 °C en 2,0 °C en was gemiddeld -1.1 °C. Er was 0.2 mm neerslag. Er was 3,5 uur zonneschijn (29%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten. Bron: KNMI
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Tijs van den Brink, "Parenteel van Geurt Jacobs", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/geurt-jacobs/I39738.php : benaderd 9 mei 2025), "Levenloos Zevenbergen (1958-)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.