De bomen van Kreijkes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.521:

Jan Willem Smits is overleden op 5 mei 1813 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Bernard Teger is geboren op 12 augustus 1813 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Arent Jan ten Hoopen en Maria Christina Scholten zijn getrouwd op 25 september 1813 in Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Geertruida ter Maat is geboren op 18 oktober 1813 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johanna Willemina Lindenhovius is geboren op 9 december 1813 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Willem Kornegoor en Gerritjen Wagenvoord zijn getrouwd op 10 december 1813 in Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Garrit Jan Esselinkpas is geboren op 21 december 1813 te Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan Derk Willink is geboren op 1 januari 1814 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johannes Temmink is geboren op 5 januari 1814 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Harmina Christina Gabriel is geboren op 4 maart 1814 te Bredevoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bredevoort » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.