Genealogische verzameling Van Beurden x Swanenberg - Van Vliet x Bakkers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1 - 10 van 40:

Paulus Uittewael en Maria Anthonis van Oostrum zijn getrouwd op 15 juni 1675 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek gerecht.

Bekijk suggestie

Paulus Uittewael en Maria Anthonis van Oostrum zijn getrouwd op 15 juni 1675 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Paulus Uittewael en Maria Anthonis van Oostrum zijn getrouwd op 15 juni 1675 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Salomon van de Jouwer en Dorothea Wils zijn getrouwd op 30 oktober 1681 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Salomon van de Jouwer en Dorothea Wils zijn getrouwd op 30 oktober 1681 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek gerecht.

Bekijk suggestie

Salomon van de Jouwer en Dorothea Wils zijn getrouwd op 30 oktober 1681 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Johannis Arnoldus van de Jouwer is geboren op 31 juli 1687 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Johannis Arnoldus van de Jouwer is geboren op 31 juli 1687 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Johanna Egbarta van de Jouwer is geboren op 2 maart 1690 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Johanna Egbarta van de Jouwer is geboren op 2 maart 1690 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.