Genealogische verzameling Van Beurden x Swanenberg - Van Vliet x Bakkers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 282:

Wilhelmus Johannes Hermanus van Koppen is geboren op 16 januari 1813 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Johannes Hermanus van Koppen is overleden op 6 maart 1813 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Martinus van der Laen is overleden op 14 juni 1813 te Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Alexander de Baas is overleden op 30 juli 1813 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Laurensje Strijk is geboren op 19 september 1813 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Grietje Raaphorst is overleden op 23 oktober 1813 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria le Feber is overleden op 12 december 1813 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Martinus Heijkoop is overleden op 17 januari 1814 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bastiaan Sluijs is overleden op 28 januari 1814 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bernardus van der Meer en Catharina Wassenaar zijn getrouwd op 9 februari 1814 in Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.