Genealogische verzameling Van Beurden x Swanenberg - Van Vliet x Bakkers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 71 - 80 van 315:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Leendert Vijverberg (1840-1841) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Leendert Vijverberg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrikus Rijkers (1840-1911) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrikus Rijkers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Martina van Beurden (1841-1918) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Martina van Beurden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerardus Martinus Ham (1842-1917) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerardus Martinus Ham.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Mulder (1842-1920) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Mulder.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna van den Bergh (1842-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna van den Bergh.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriaan van Beurden (1843-1915) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriaan van Beurden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Maria Petronella Lorch (1843-1918) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Maria Petronella Lorch.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Fenneke Esselink (1843-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Fenneke Esselink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maarten 't Hart (1843-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maarten 't Hart.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.