Genealogische verzameling Van Beurden x Swanenberg - Van Vliet x Bakkers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 313:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Nicolaas van Es (1805-1864) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Nicolaas van Es.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Joannes Antonius Taabe (1805-1875) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Joannes Antonius Taabe.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria van der Zalm (1806-1866) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria van der Zalm.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria van Drooge (1807-1847) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria van Drooge.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sara Cornelia van der Hoop (1807-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sara Cornelia van der Hoop.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Vermeer (1813-1816) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Vermeer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia van Drooge (1814-1881) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia van Drooge.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Klaas Roelfs Zuidema (1815-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Klaas Roelfs Zuidema.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem van Veen (1816-1878) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem van Veen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Theodorus Vaalman (1816-1899) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Theodorus Vaalman.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.