Genealogische verzameling Van Beurden x Swanenberg - Van Vliet x Bakkers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 27 van 27:

Gerrit van den Berg en Bernarda Gesina Reijsoo zijn getrouwd op 7 mei 1896 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gerhard Jonkers en Hendrika Christina Reijsoo zijn getrouwd op 25 november 1897 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hermannus Jonkers is overleden op 11 november 1898 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Zwenne Ludden is overleden op 11 december 1898 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Jonkers is overleden op 9 juni 1902 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Tonko Gerard Andries van Dijk en Enna Hermina Jonkers zijn getrouwd op 8 september 1926 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Tjalkens is overleden op 22 februari 1929 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.