Genealogische verzameling Van Beurden x Swanenberg - Van Vliet x Bakkers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 3.249:

Dirkje Brekweg is geboren op 4 mei 1812 te Berkel en Rodenrijs. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Berkel en Rodenrijs » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Job van der Burg en Antje van der Poel zijn getrouwd op 10 mei 1812 in Berkel en Rodenrijs. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Berkel en Rodenrijs » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Maria Anthonia Francisca van Litsenborg is geboren op 12 mei 1812 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Corstiaan van Winden is overleden op 14 mei 1812 te Bergschenhoek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Bergschenhoek » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Theodora van Leeuwen is geboren op 23 mei 1812 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Barend van Eck is geboren op 8 juni 1812 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

-- Bakkers is overleden op 13 juni 1812 te Delfshaven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Delfshaven » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Marinus van Leeuwen en Willemijntje Walop zijn getrouwd op 24 juni 1812 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Gerrit Steenweg is overleden op 27 juni 1812 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Jacoba Theodore Frederika van Oordt is overleden op 30 juni 1812 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.