Genealogische verzameling Van Beurden x Swanenberg - Van Vliet x Bakkers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 11.099:

Jutken Aert Claessen van Doern is geboren op 19 maart 1608 te Berlicum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Berlicum » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Jenneken Jan Thonis Smulders is geboren op 30 november 1608 te Berlicum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Berlicum » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Lenart Thonis Smulders en Agatha Jan Henrijcx zijn getrouwd op 24 februari 1609 in Berlicum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Berlicum » Trouwen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Gerard Jacob Rutten van Grinsven en Metke Willem Jaspers zijn getrouwd op 13 september 1609 in Berlicum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Berlicum » Trouwen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Antonius Smulders is geboren op 29 oktober 1609 te Berlicum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Berlicum » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Ariken Jan Jan Zeben is geboren op 8 november 1609 te Berlicum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Berlicum » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Heijlwich van Swaanbergen is geboren op 14 januari 1610 te Berlicum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Berlicum » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Gerardus van Swaanbergen en Petronella Jan Diercx van Helvoirt zijn getrouwd op 7 februari 1610 in Berlicum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Berlicum » Trouwen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Hendrik Lamberts Vughts alias de Wert en Joanna Peters Jacobs zijn getrouwd op 18 februari 1610 in Berlicum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Berlicum » Trouwen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Wouter van Abelen en Jenneke Jan Jan Jan Symons van Helvoirt zijn getrouwd op 3 juli 1610 in Helvoirt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helvoirt » Trouwen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.