Genealogische gegevens uit Noord-Oost Overijssel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 118:

Anna Muller is geboren op 16 oktober 1835 te Udenhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Udenhout » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Andries de Laat is overleden op 3 augustus 1838 te Hilvarenbeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hilvarenbeek » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Jan Kiesebrink en Maria van den Dries zijn getrouwd op 22 februari 1841 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Dominicus Jans Janssens en Willemina Mater zijn getrouwd op 26 augustus 1841 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Antonius Bruijnzeels en Dimphena van den Kerkhof zijn getrouwd op 13 januari 1842 in Baarle-Nassau. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Baarle-Nassau » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Gijsbertha Sanderson is geboren op 3 augustus 1842 te Oosterhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oosterhout » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Johannes Hendrikus Kneezing en Petronella Jansen zijn getrouwd op 29 juli 1844 in Dongen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dongen » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Adriaan van Mechelen en Catharina Laurijssen zijn getrouwd op 31 juli 1852 in Gilze en Rijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Gilze en Rijen » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Johannes Baptist van Mechelen is geboren op 31 januari 1853 te Chaam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Chaam » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Adriaan van Mechelen en Anna Maria Brosus zijn getrouwd op 4 augustus 1855 in Chaam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Chaam » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.