Genealogische gegevens uit Noord-Oost Overijssel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 585:

Petronella Jacoba Rogge is geboren op 3 oktober 1820 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

David van Gelder en Willemina Weil zijn getrouwd op 18 januari 1821 in Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Harmen Otto Lammers is overleden op 10 april 1821 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Lambertus Somsen is geboren op 17 januari 1822 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan van Voorst is geboren op 2 mei 1822 te Hummelo en Keppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hummelo en Keppel » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan Zweers is geboren op 8 juni 1822 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hermanus Heinrich Kleiböker is overleden op 28 juli 1822 te Vorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Vorden » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Garrit Jan Heurneman is geboren op 10 augustus 1822 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Evert Godvriend van Londen en Everdiena Elisabeth Burgemeister zijn getrouwd op 2 november 1822 in Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Berend Bennink is geboren op 3 november 1822 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.