Genealogieën A.C. van der Jagt en C. Baars » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 46:

Eva Ursem is geboren op 7 juli 1739 te Obdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Obdam » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Joannes Ursem is geboren op 7 juli 1739 te Obdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Obdam » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Eva Ursem is geboren op 19 augustus 1740 te Obdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Obdam » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Tjerk Tjeerdsz de Vries en Antje Claes Houter zijn getrouwd op 2 februari 1758 in Twisk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Twisk » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Claasz Ursem en Maartje Dirks de Jong zijn getrouwd op 23 april 1758 in Obdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Obdam » Katholieke trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Eva Ursem is geboren op 2 november 1758 te Obdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Obdam » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Godeleva Ursem is geboren op 3 maart 1760 te Obdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Obdam » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Catharina Ursem is geboren op 23 september 1762 te Obdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Obdam » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Tijmen Houter is geboren op 2 oktober 1763 te Westwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Westwoud » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maartje Kool is geboren op 20 oktober 1764 te Wognum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wognum » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.