Genealogieën A.C. van der Jagt en C. Baars » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 58:

Wouter Wouters is geboren op 21 november 1801 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Neeltje Vink is geboren op 7 juni 1810 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Sara van de Laar is overleden op 23 juli 1812 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Teunis van der Wal en Huibertje Vink zijn getrouwd op 4 maart 1813 in Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Dirkje van Ham is geboren op 26 december 1813 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Vink en Hilleke van Hattum zijn getrouwd op 10 juni 1815 in Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrik van Beusekom en Sara Vink zijn getrouwd op 19 augustus 1815 in Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Floris Marinus Ente van Gils en Aleidis Peters zijn getrouwd op 12 december 1816 in Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Peter van Kessel en Petronella Peeters zijn getrouwd op 20 mei 1817 in Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Geurt Vink is geboren op 22 augustus 1817 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.