Genealogie Witte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 604:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Pietersz Witte (overleden in 1814), een kind van Pieter Jansz Witte en Dieuwertje Dirks Dijt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rijkje Hartman (geboren in 1814), een kind van Rijk van Beek en Maria Hartman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rijkje van Beek (geboren in 1814), een kind van Rijk van Beek en Maria Hartman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Dirksz Witte (overleden in 1816), een kind van Dirk Jansz Witte en Impje Pieters Ran, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Evertje Butzelaar (geboren in 1816), een kind van Hendrik Wouterse Butzelaar en Stijntje Hendrikse de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Evertje Butzelaar (overleden in 1816), een kind van Hendrik Wouterse Butzelaar en Stijntje Hendrikse de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Evertje Butzelaar (geboren in 1816), een kind van Hendrik Wouterse Butzelaar en Stijntje Hendrikse de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Evertje Butzelaar (overleden in 1816), een kind van Hendrik Wouterse Butzelaar en Stijntje Hendrikse de Beer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Fransz Witte (overleden in 1820), een kind van Frans Jansz Witte en Jantje Aries Bakker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie van Hofslot (geboren in 1821), een kind van Peter Gerritsz van Hofslot en Cornelia Hendrikse Stalenhoef, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.