Genealogie Witte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 91 - 100 van 122:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerardus Tammer (1897-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerardus Tammer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Witte (1898-1932) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Witte.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Witte (1898-1962) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Witte.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lammert van Maanen (1898-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lammert van Maanen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk Witte (1899-1962) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk Witte.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elisabeth Majoor (1900-1990) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elisabeth Majoor.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Theodorus Tammer (1900-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Theodorus Tammer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Majoor (1901-2000) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Majoor.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis van der Linden (1902-1979) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis van der Linden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Albertus Brouwer (1904-1981) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Albertus Brouwer.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.