Genealogie Vermeulen-Francken » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 441 - 449 van 449:

Diena de Bever is overleden op 22 januari 1946 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Goverdina Vermeulen is overleden op 28 september 1946 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adriana van den Biggelaar is overleden op 12 november 1946 te Terheijden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Terheijden » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Antonius Cornelis (Antoon) Vermeulen is overleden op 30 augustus 1947 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

N.N. doodgeboren kindje Vermeulen is overleden op 7 december 1948 te Wagenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wagenberg » Trouwen, Overlijden 1796-1954 / Rooms Katholieke.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis Vermeulen is overleden op 26 mei 1955 te Terheijden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Terheijden » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Johannes Leonardus Hubertus (Jan) Francken is overleden op 8 oktober 1955 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna Rovers is overleden op 14 maart 1956 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adam Theodorus (Aai) Visker is overleden op 20 november 1964 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.