Genealogie Verkroost » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 49:

Hermannus van Tellingen is overleden op 2 november 1895 te Sleen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Sleen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Johanna van Tellingen is overleden op 21 juni 1905 te Sleen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Sleen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albertien Huizing is overleden op 8 januari 1907 te Sleen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Sleen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Eelke Martens en Jantina Bakker zijn getrouwd op 5 mei 1920 in Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arendina Gesina van Tellingen is overleden op 30 mei 1920 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arendina Gesina van Tellingen is overleden op 31 mei 1920 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gijsberta van Rijn is overleden op 27 september 1920 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan van Tellingen is overleden op 26 februari 1921 te Sleen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Sleen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Geuken en Margien Everts zijn getrouwd op 30 maart 1921 in Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Weite Weites en Annechien Bakker zijn getrouwd op 6 mei 1922 in Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.