Genealogie Verbrugge en Eijkemans » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 50:

Jan Hendrik Vervoort is geboren op 3 september 1888 te Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Maria De Lang is geboren op 28 december 1889 te Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Virginia van Loon is overleden op 20 mei 1892 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Simon Manassen en Debora van Bleijdestein zijn getrouwd op 28 juni 1894 in Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Willemina Janssen is overleden op 14 oktober 1895 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Marius van Stokkum is geboren op 26 juni 1898 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Antonius Nendels is geboren op 8 maart 1906 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Vervoort en Johanna Maria De Lang zijn getrouwd op 20 oktober 1913 in Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Marius van Stokkum en Martina van Gulik zijn getrouwd op 7 augustus 1919 in Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Yvonne Armanda Proost is overleden op 14 december 1950 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.