Genealogie van Sam Sebastiaan Veldhuizen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 241:

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Beitske Wybenga (geboren in 1823), een kind van Wybe Jans Wybenga en Tietje Oeges de Vries, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hugo Wybenga

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes van der Linden (geboren in 1823), een kind van Cornelis van (der) Linden en Annigje van der Wel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbertus van der Linden (geboren in 1824), een kind van Cornelis van (der) Linden en Annigje van der Wel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wiebe Hanzes Bergsma (geboren in 1824), een kind van Hans Sietzes Bergsma en Wimke Andries de Vries, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij RHC Rijnstreek en Lopikerwaard gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbertus van der Linden (geboren in 1824), een kind van Cornelis van (der) Linden en Annigje van der Wel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Froukjen Hendriks Oosterkamp (geboren in 1826), een kind van Hendrik Jans Oosterkamp en Sytske Hendriks Laanstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jeltje Hanzes Bergsma (geboren in 1826), een kind van Hans Sietzes Bergsma en Wimke Andries de Vries, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tietje Ypes Jongma (overleden in 1826), een kind van Ype Douwes Jongma en Elisabeth Jans Jorna, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus van der Linden (geboren in 1827), een kind van Cornelis van (der) Linden en Annigje van der Wel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Delmeer (overleden in 1827), een kind van Isaac Delmeer en Maartje Vennekool, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerrit Delmeer

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.