Genealogie Van Nugteren / Newton » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 112:

Josina Maria FAASSEN is geboren op 12 oktober 1727 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Isabella Wilhelmina FAASSEN is geboren op 21 december 1732 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Roeland Izaäk FAASSEN NOLTHENIUS is geboren op 29 april 1736 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Mattheus VEEKMANS is geboren op 5 augustus 1736 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Klundert.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik SCHULTZ van HAEGEN is geboren op 5 april 1737 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Maria Adriana van Ostaeyen is overleden op 7 april 1741 te Kalmthout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Kalmthout » Begraafakten (DTB).

Bekijk suggestie

Joannes Antonius Franciscus FRANCKEN en Cornelia Vorsselmans zijn getrouwd op 17 augustus 1749 in Kalmthout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Kalmthout » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Cornelis Lenaerts is geboren op 25 februari 1750 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Pieter ZEGERS is geboren op 13 maart 1759 te Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.

Bekijk suggestie

Jan Goetstouwers en Elisabeth van Thillo zijn getrouwd op 15 mei 1759 in Kalmthout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Kalmthout » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.