Genealogie Van Nugteren / Newton » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 60:

Leendert van DRIEL is overleden op 30 oktober 1892 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gillis Dionysius Jacobus SCHOTEL is overleden op 9 december 1892 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna Hendrika KOOIJMANS is overleden op 12 december 1892 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna KOOIJMANS is geboren op 7 juni 1893 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maurice Jean van BOETZELAER is overleden op 9 februari 1900 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Lina BEEKHUIS is geboren op 8 juli 1901 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

David Anton Nicolaas VRIESENDORP is overleden op 20 december 1901 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Henriëtte LOTSIJ is overleden op 26 november 1902 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anthonij Jacobus FOKKER en Petronella Elisabeth SCHOTEL zijn getrouwd op 4 december 1902 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Catharina Johanna Paulina LOTSIJ is geboren op 1 januari 1906 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.