genealogieonline

Stamboom Van Limbeek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 241:

Cornelis Jansz. KOEDOODER en Marijtien Crijndsdr. OSSENKOPER zijn getrouwd op 17 augustus 1631 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Jansz. KOEDOODER en Marijtien Crijndsdr. OSSENKOPER zijn getrouwd op 17 augustus 1631 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Jacobsz. WATER en Geertje Jacobsdr. zijn getrouwd op 21 december 1687 in Berkhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Berkhout » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Pieter MANTEL en Griet Pietersdr MANTEL zijn getrouwd op 26 april 1690 in Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Freeksz. HOYSCHIP en Trijn Pietersdr. HOYSCHIP zijn getrouwd op 5 januari 1698 in Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis MANTEL is geboren op 26 oktober 1698 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maarten Simonsz. STAP is geboren op 25 november 1699 te Spanbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Spanbroek » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Mary HOYSCHIP is geboren op 16 juli 1702 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Ijtje HOYSCHIP is geboren op 25 mei 1703 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Ijtje HOYSCHIP is geboren op 13 juni 1706 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.