genealogieonline

Stamboom Van Limbeek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 8.790:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sara Maria van Loon (geboren in 1448), een kind van Adrianus van LOON en Cornelia Willemina van ZOELEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Alkmaar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirck (geboren in 1678), een kind van Willem Creliszoon LIEFHEBBER en Trijn DIRCKS, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirk Liefhebber

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina Wijsman (geboren in 1679), een kind van Samuel WIJSMAN en Cornelia WATERBLOEM, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Isaak Wijsman

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Salomon Wijsman (geboren in 1681), een kind van Samuel WIJSMAN en Cornelia WATERBLOEM, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Isaak Wijsman

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sara Verkinderen (geboren in 1687), een kind van Samuel Pietersz. VERKINDEREN en Lijsbeth de JONG, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Verkinderen (geboren in 1690), een kind van Samuel Pietersz. VERKINDEREN en Lijsbeth de JONG, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Verkinderen (geboren in 1691), een kind van Samuel Pietersz. VERKINDEREN en Lijsbeth de JONG, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ioannes Tolenaers (geboren in 1697), een kind van Leonardus Willemsz. TOLENAERS en Catharina Jansdr. van DONGEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leena Verkinderen (geboren in 1700), een kind van Samuel Pietersz. VERKINDEREN en Lijsbeth de JONG, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Franciscus Tolenaers (geboren in 1703), een kind van Leonardus Willemsz. TOLENAERS en Catharina Jansdr. van DONGEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.