Genealogie Van Ekelenburg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 274:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem van Zelm (1836-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem van Zelm.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Baars (1838-1909) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Baars.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Samuel Beukelman (1843-1928) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Samuel Beukelman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna van der Linden (1843-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna van der Linden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Karel de Zeeuw (1844-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Karel de Zeeuw.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Zwamborn (1846-1922) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Zwamborn.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia van Selm (1847-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia van Selm.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willempje van der Sijs (1849-1941) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willempje van der Sijs.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Teunis de Waard (1849-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Teunis de Waard.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petronella van der Vaart (1850-1887) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petronella van der Vaart.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.