Genealogie Van Dommelen

Foto van Joop van Dommelen
De publicatie Genealogie Van Dommelen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.319 personen. Vanwege privacy zijn 25 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 18 mei 2024.


Rond 1980 startte ik in het Haags Gemeente Archief een zoektocht naar de opa's en oma's van mijn opa's en oma's Van Dommelen, Bonten, Van der Hoorn en Van Halderen... en noteerde ijverig met potlood op papier (digitaal bestond nog niet) wanneer hun ouders waren geboren en overleden en natuurlijk waar die gebeurtenissen plaatsvonden. Daarnaast ook maar meteen de geschiedenis en relaties van zoveel mogelijk broertjes en zusjes, wat een extra berg papierwerk tot gevolg had. De mappen met al die papieren bleven daarna liggen tot ik zelf opa was en over een computer beschikte...

Al die gegevens van toen en wat ik er dankzij het digitale tijdperk zonder reistijden aan heb kunnen toevoegen vind je nu in deze Genealogie Van Dommelen.

Misschien heb je toevoegingen of vind je fouten / onvolkomenheden.

In dat geval hoor ik graag je commentaar, waarvoor bij voorbaat dank.

En een groet, van Joop van Dommelen 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!