genealogieonline

Genealogie Van Dommelen

Foto van Joop van Dommelen

De publicatie Genealogie Van Dommelen is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.102 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 3 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Rond 1980 begon ik archieven af te struinen, op zoek naar de opa's en oma's van mijn opa's en oma's, met stapels notities en vele papieren Kwartierstaten en Parentelen tot gevolg. Nadat ik, zelf ondertussen ook opa, de oogst van toen had gedigitaliseerd merkte ik dat het 'niet altijd' helemaal klopte...
Daarom ben ik opnieuw op zoek gegaan naar de families Van Dommelen, Van der Hoorn, Bonten en Van Halderen en de vele aanverwanten.

Nu ik wat zekerder ben en - ondanks dat ik nog regelmatig gegevens toevoeg - voor dit moment tevreden, vind je op https://www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dommelen/ mijn 'Genealogie Van Dommelen' waar nog steeds veel aan ontbreekt en waar zonder twijfel een aantal fouten en miskleunen in staan. Opmerkingen en aanvullingen zijn daarom steeds welkom.Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!