Genealogie Van Dijken » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 237:

Lambertus Mekking en Willemina Jansen zijn getrouwd op 22 april 1819 in Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Grades ten Broeke en Bernardina Mekking zijn getrouwd op 16 november 1820 in Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Willem Massop is overleden op 23 maart 1821 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Garretjen Bussink is geboren op 20 juni 1821 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Willemina Johanna Slotboom is geboren op 8 november 1822 te Hummelo en Keppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hummelo en Keppel » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hilleke ter Horst is overleden op 27 maart 1824 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Willem Slotboom is geboren op 10 mei 1824 te Hummelo en Keppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hummelo en Keppel » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Mombarg is geboren op 15 november 1824 te Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Pieter Louis Feberwee is overleden op 8 september 1825 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes Lorijn is geboren op 22 september 1825 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.