Genealogie Van Dijken » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 89:

Antonetta Maria Josephine van der Linden is geboren op 13 maart 1904 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna van der Nahmer is geboren op 29 april 1904 te Stratum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Stratum » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gertruda Maria Josephina Cox is geboren op 5 maart 1906 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maaike Johanna Pansier is overleden op 1 augustus 1918 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Franciscus Brugman is overleden op 24 december 1918 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan Hommersom en Francisca van der Ven zijn getrouwd op 31 mei 1919 in Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Willem Snackers en Maria Theresia van Alphen zijn getrouwd op 7 september 1920 in Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Evert van Kapelleveen is overleden op 20 september 1921 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willem Hendrik Grevelink en Maaike Johanna Vermeer zijn getrouwd op 7 september 1923 in Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Bertus Vermeer en Petronella Maria Henrica Cornelia Stunnebrink zijn getrouwd op 31 januari 1924 in Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.