Genealogie Van der Esch, Kosters, van Hezik, Thijssen e.v.a. » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 45:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elisabeth Rob (1878-1904) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elisabeth Rob.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Leendert van Schaagen (1878-1943) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Leendert van Schaagen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Helena Klein (1878-1953) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Helena Klein.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus Theodorus van Hilst (1879-1949) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus Theodorus van Hilst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Carolus Leonardus Moolenaar (1880-1947) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Carolus Leonardus Moolenaar.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lucas Johannes Arnoldus van Hilst (1886-1946) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lucas Johannes Arnoldus van Hilst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wilhelmina Adriana van Hilst (1890-1963) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wilhelmina Adriana van Hilst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lambertus van Hezik (1891-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lambertus van Hezik.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Leendert van der Esch (1894-1948) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Leendert van der Esch.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Godefrida Johanna van Hezik (1895-1954) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Godefrida Johanna van Hezik.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.