Genealogie Van Brakel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 234:

Jacobus François van der ELST is geboren op 7 maart 1879 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Everhardus van der ELST is overleden op 15 augustus 1879 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Philibertus POLDERMANS en Maria Catrina BOERS zijn getrouwd op 12 mei 1880 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Elisabeth van der ELST is geboren op 6 december 1880 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Everhardus van der ELST is geboren op 16 juni 1881 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Teunis KRIJGSMAN is geboren op 9 juli 1881 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Geertrui Hendrietta van STRIEMEN is overleden op 24 november 1881 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Willem MEIJNDERS en Anna Maria van STRIEMEN zijn getrouwd op 7 juni 1882 in Kralingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Kralingen » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Hendrik Willem POLDERMANS en Margaretha Pieternella STRIJAARDS zijn getrouwd op 29 november 1882 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Cornelis de WIT en Jannetje POLDERMANS zijn getrouwd op 1 augustus 1883 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.