Genealogie Van Baak » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1.061 - 1.070 van 1.070:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Izaak Spier (overleden in 1961), een kind van Abraham Spier en Jantje van der Grijspaarde, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Gerardus Hendrik Nieuwpoort (overleden in 1963), een kind van Hendrik Nieuwpoort en Catharina Matla, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Maria van der Wel (overleden in 1964), een kind van Gerrit van der Wel en Adriana Maria Boxmeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Albert Prummel (overleden in 1964), een kind van Jakob Prummel en Iekje Karssiens, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Iekje Prummel

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Nieuwpoort (overleden in 1964), een kind van Hendrik Nieuwpoort en Catharina Matla, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Maria Wilhelmina Koelman (overleden in 1965), een kind van Willem Koelman en Anna Elisabeth van Klaveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Maria Wilhelmina Koelman (overleden in 1965), een kind van Willem Koelman en Anna Elisabeth van Klaveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Prummel (overleden in 1965), een kind van Jakob Prummel en Iekje Karssiens, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Iekje Prummel

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Adriana Maria van der Wel (overleden in 1965), een kind van Gerrit van der Wel en Adriana Maria Boxmeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Engelbertus Johannes van der Wel (overleden in 1967), een kind van Gerrit van der Wel en Adriana Maria Boxmeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.