Genealogie Swaab-Hoogland tot 14 verwantschappen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 151 - 160 van 186:

Louis Barend Swartberg is geboren op 23 juni 1905 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albert Martin Piel is geboren op 15 juli 1907 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Levie Izaak Zilverberg is overleden op 18 oktober 1910 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hinderientje van Hasselt is overleden op 19 april 1911 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Saartje Samuel van Zuiden is overleden op 1 mei 1913 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Andries Meijer Lezer is overleden op 3 november 1917 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Michel Goldsteen is overleden op 6 november 1918 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Mozes Meijer Lezer is overleden op 28 december 1919 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Meijer van Zuiden is overleden op 24 februari 1922 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

David van Dam en Jacobina Polak zijn getrouwd op 4 april 1922 in Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.