Genealogie Stoop uit Dordrecht » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 125:

Jaques BASTINGIUS is geboren op 11 mei 1663 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Jacobus Jeremias BASTINGIUS is geboren op 14 januari 1665 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Jacoba BASTINGIUS is geboren op 21 maart 1666 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Jeremias BASTINGIUS is geboren op 12 februari 1668 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Robbert BASTINGIUS is geboren op 25 oktober 1669 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Justus Pascasius van STAPELE is geboren op 7 december 1670 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Alexander BASTINGIUS is geboren op 3 maart 1671 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Catharijna BEENS is geboren op 2 september 1676 te Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Joannes KLEERMAEKERS en Margareta Francken zijn getrouwd op 23 september 1677 in Kalmthout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Kalmthout » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Hugo de GROOT en Elisabeth BASTINGIUS zijn getrouwd op 2 oktober 1684 in Ossendrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ossendrecht » Trouwboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.