Genealogie Spaak » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 170:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margareta Barbera (geboren in 1737), een kind van Lambert Hendrik Emmen en Maria Jacoba Junius, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Clara Elizabet (geboren in 1746), een kind van Herman Wolthers en Louisa Christina Conring, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Andreas (geboren in 1748), een kind van Herman Wolthers en Louisa Christina Conring, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Okko (geboren in 1755), een kind van Geert Jans en Talje Okkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tateke Helena Henrica (geboren in 1755), een kind van Scato Gockinga en Francina Margaretha Sichterman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmen (geboren in 1757), een kind van Geert Jans en Talje Okkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tiaard (geboren in 1759), een kind van Geert Jans en Talje Okkes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Aricia (geboren in 1776), een kind van Johan Hora Siccama en Egberta Louise Beckeringh, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Albertina (geboren in 1783), een kind van Onno Reint Alberda van Ekenstein en Maria Albertina van Berchuijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan herman (geboren in 1789), een kind van Alexander Falconer en Margareta Clementia Keiser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.